Dags för en exklusiv säng?

När du väljer en säng, kom ihåg att god sömn och god sömnkomfort börjar med kvaliteten på din säng. Det är madrassen som bär och stöder din kropp under vilan. Med en bra säng är du nästan garanterad att vakna på morgonen pigg och fräsch, och välutvilad. Det är ingen tvekan om att  kontinentalsängar är en av mycket populär sängtyp för tillfället. Men vad är det egentligen som kännetecknar en kontinentalsäng? En kontinentalbädd består av tre olika lager:

  • En låda som bildar sängens botten
  • En resårmadrass i mitten som påverkar sängens komfort
  • En bäddmadrass, som är den översta lite tunnare madrassen

En annan egenskap hos kontinentalbädden som skiljer den från andra sängar, är att sängen uteslutande består av de tre madrasserna, och därför är mycket högre än andra sängar. Det här är lite speciellt, men det ger faktiskt en säng med ett riktigt bra stöd för både rygg och ben.

Om du vet vad du vill ha, är det både enkelt och bekvämt att handla på nätet. Tom. stora kontinentalsängar kan du få hem, bara genom att klicka på ”lägg i varukorgen”-knappen. Detta är viktigt.

När du handlar på nätet

För att sådant ska kunna fungera, måste butiken ha ett välfungerande lagersystem. Det duger inte att köpa en säng och få hem en annan.  En kund som inte är nöjd, och kanske även känner sig dåligt behandlad, är inte nådig i sina rekommendationer.  Det är ofta lagersystemet som är hemligheten bakom en välfungerande webbutik.Så kunderna får precis det de har beställt och i tid. Det kan vara riktigt komplexa system och om du vill veta mera om det, så är Kardex-remstar är en av de aktörer som tillhandahåller lagersystem. Men nog om lagersystem, vi är tacksamma över att det finns så att vi kan at få hem rätt varor. Dags att titta på säng.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *