Ge dina fönster ett lyft med spröjs

När du tänker på spröjs så kanske du får upp en bild i huvudet av en röd liten stuga med vita knutar och spröjsade fönster? Så behöver det ju självklart inte vara. Spröjs är jätte fint på många olika typer av hus, det ger en ombonad och mysig känsla.

Du kan få fönster med spröjs med flera olika antal rutor, om du beställer dina fönster spröjs här så får ni ett riktigt bra pris på sparfonster.se. Så kan de dessutom tillgodose dig med att göra spröjs helt efter era önskemål. Sena ena kundens önskan är kanske inte den näste lik, de är de medvetna om och utgår därför från varje kunds önskan.

Kanske ni vill göra om er stora fönster ruta till att istället ha 6 mindre fönster med hjälp av spröjs? Eller kanske ännu mindre ändå, med 8 eller 10 små fönster? Det är bara er smak som sätter gränsen.

 

Olika typer av spröjs

När du är kund hos Spar fönster så kan du välja på att få dina spröjs i olika material. Du kan välja mellan furu, det underhållsfria materialet PVC och aluminium, till dina fönster spröjs.

Många kunder väljer just PVC på grund av att det är ett material som är lätt att ha att göra med. Det kräver minimalt med underhåll, är miljö vänliga och har en väldigt lång hållbarhet.

Då borde ju inte valet vara så svårt? Självklart har de andra materialen också sina fördelar, och ni får läsa på och undersöka vilket material som passar er och ert hus bäst.

Vad ni väljer har såklart med er smak att göra och vilken look ni föredrar. Kolla på bilder på de olika spröjsen i de olika materialen innan ni bestämmer er. Fråga även den kunniga personalen om råd och tips. Ni kommer garanterat bli nöjda när ni väl monterat dem.

Montering

Spröjsen är väldigt enkla för er att montera själva. Tycker ni det är jätte svårt så finns det självklart hjälp att få med detta, men det kostar. Känner ni er osäkra finns många filmer och instruktioner om hur ni ska göra.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *