Gör drömmen om Karibien till en verklighet

Har du länge drömt om att åka till Karibiens soldränkta stränder och bada i turkosblått vatten? Karibien är ett dyrt men inte helt omöjligt resmål. Här får du reda på hur man på ett smart sätt kan spara pengar till resan snabbare och få en rejäl knuff på vägen mot Västindiens vackra ö-paradis!

 

Res rätt till Karibien

Arubas pudervita sandstränder, Tobagos böljande rytmer, Dominikanska Republikens härliga regnskogar.. För oss svenskar är Karibien ett dyrt resmål oavsett var någonstans vi vill åka. Det finns dock vissa ställen som är billigare på plats och kan spara dig tusentals kronor i hotell- och logikostnader. Kuba, Colombia och Dominikanska Republiken är tre fina exempel på det.

 

Ett annat bra tips är att åka till Karibien under lågsäsong. December – mars är det högsäsong i de flesta delar av ö-paradiset, men om du istället väntar till april kan du spara ordentligt med pengar på hotellens lågsäsongserbjudanden. Undvik att åka under högsommaren. Klimatet mellan juni – augusti är varmt, fuktigt och bjuder på ganska mycket regn.

 

Har du svårt för att bestämma dig? Åk på en Karibien-kryssning! Vill du uppleva så mycket som möjligt av Karibien är det här ett riktigt spännande alternativ. Du kan välja mellan ett flertal olika rutter där allt från flyg till hotell och kryssning ingår. Det här är också ett prisvärt alternativ till att båtluffa mellan öarna eftersom du då kan boka ett billigare paketpris.

 

Sök ett reselån till Karibien

Det har blivit allt mer populärt med reselån de senaste åren. Ett reselån är ett privatlån utan säkerhet som du kan använda till att dryga ut semesterkassan eller betala för familjens flygbiljetter till sköna Västindien. Ansökan sker helt online och oftast går det att få svar redan inom 24 timmar. En bra internationell aktör på marknaden är https://fair-laan.se/.

Fair-laan.se jämför ett tjugotal seriösa kreditbolag på den svenska marknaden och ger dig bästa möjliga alternativ utifrån just dina behov och förutsättningar. Du kan låna upp till 600 000 i semesterlån med minst 2,95 % i effektiv årsränta och det kostar inget att ansöka. Fyll bara i önskat belopp så sköter tjänsten resten åt dig. Det tar bara några sekunder att få svar!

Sök rätt semesterlån till Karibien

 

En lånebudget är minst lika viktigt att ha som en semesterbudget. Så börja i rätt ände! Bestäm först vilket resmål som bäst passar familjen. Efteråt gäller det att snickra ihop en semesterbudget där flyg, hotell, mat och äventyr ingår. Hur stort ditt rese- eller semesterlån blir beror helt och hållet på hur stor din resebudget är. Undvik att låna för mycket. Tänk på att återbetalningstiden för privatlån är kort och månadsbeloppet högt.

 

Jämför först olika lån innan du skickar in en låneansökan. Vilken ränta erbjuds? Hur sätts villkoren? Hur lång tid har du på dig att betala tillbaka lånet? I princip alla långivare sätter räntan individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Detta betyder att du har en god chans att förhandla fram en lägre ränta.

 

Vill du spara tid på att hitta drömlånet till drömsemestern?

 

Gå via en låneförmedlare. Med en enda ansökan kan du få erbjudanden från flera olika långivare.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *