Romantisk helg på hotell

För gifta par med barn kan det tyckas som en omöjlighet att få tid tillsammans utan barnen. Det är alltid något drama som måste hanteras och barnen ska förstås också vara de som står i centrum och får den uppmärksamhet som de behöver för att utvecklas på rätt sätt.

Men ibland måste man bryta med vardagen och få lite tid tillsammans, annars kan det bli så att romantiken i äktenskapet tar skada. En romantisk helg på ett fint hotell kan då vara något väldigt tilltalande. Det finns väldigt många alternativ att välja mellan men det viktigaste är att ni får tid för er själva.

Var och när ska ni åka iväg

Det är lite att tänka på när ni ska iväg. Självklart måste ni ha någon hemma som kan ta hand om barnen och se till att allting fungerar som det ska men det krävs också att ni får ihop era egna scheman så att ni inte känner er stressade när ni åker iväg.

När det gäller resmål är det förstås bäst att åka utomlands och det behöver inte alls vara dyrare än att välja ett alternativ i Sverige.

Kom-ihåg-lista

Tänk på detta när ni ska iväg:

  • Har ni en pålitlig barnvakt
  • Har ni informerat barnvakten om alla barnens olika behov?
  • Kommer ni att vara tillgängliga för barnen när ni är borta
  • Kommer ni att kunna undvika alltför mycket aktiviteter när ni är borta så att ni får den lugn och ro ni behöver?

Lätt att låna för en romantisk hotellhelg

Om ni behöver få lite extra pengar för att kunna åka på er lilla semester är det inte alls omöjligt att låna. Det finns många mycket bra alternativ för att låna för en semester. Läs mer om hur smslån fungerar och hur du kan jämföra villkor för olika smslån på selectbanks.se.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *