Spara pengar inför semestern

Kanske tycker du att din dator börjar bli långsam? Det är som du nog vet inte billigt att investera i en ny dator. Är du Macanvändare är det ännu dyrare. Ett trick är att uppdatera drivrutinerna istället. Drivrutinerna är viktiga för att operativsystemen ska fungera bra. Det finns bra gratisprogram till detta så du behöver heller inte köpa ett sådant program, om du verkligen vill spara pengar.

Andra tips:

Se över din garderob och rensa ut de kläder du inte längre använder. Det finns flera bra appar du kan använda och sälja de kläder du vill bli av med. Kanske har du ett par skor som var för höga som du inte kunde gå i och de därmed inte är slitna, då har du chans för att få ett bra pris för dem. Du kan även låta bli att köpa nya sommarkläder och låna från familj och vänner – ett lätt sätt att spara pengar på.

 

Om du har tänkt dig att åka bort på semester är det ett perfekt tillfälle att hyra ut din bostad. Airbnb är den största förmedlingsfirman för detta och har du ett bra läge på din bostad finns det en hel del pengar att tjäna. Många sydeuropeer tar semester i slutet av sommaren, oftast i Augusti och det är då du har störst chans för att lyckas hyra ut din bostad till ett bra pris.

 

Se även över dina vitvaror om de behövs bytas ut. Ett gammalt kylskåp drar väldigt mycket ström. Passa även på att avkalka vattenkokare, diskmaskin och tvättmaskin om du bor i ett kalkrikt område. Kalk kan verkligen förstöra många hushållsapparater.

 

Andra sparmöjligheter är att se över försäkringar, abonnemang och andra avtal. Se helt enkelt över hela ditt hushåll för att spara pengar inför den kommande semestern!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *