Ta dig en hemmakväll

Är det dags att ta hand om dig själv lite? Även om vardagen fungerar perfekt, jobbet är kul, kollegorna trevliga och vännerna är underbara, kan det ibland vara dags att bara vara själv. Man behöver ladda upp batterierna, helt enkelt. Det kan vara ett varmt bad i sällskap med en bra bok och skön musik. Det kan också vara så att du vill lite mera. Det kan vara både fotbad, ansiktsmask, massage och dessutom dags att se över naglarna.

Fötter och ansikte

Våra fötter utsätts för mycket under en helt vanlig dag. Det kan vara på sin plats med ett uppfriskande fotbad. Även om inte du har ett fotbad med bubblor och massagefunktioner kan du ge dina fötter en lyxbehandling med vanligt varmt vatten och eteriska oljor. Det kan vara lavendelolja, rosmarin eller rosengeranium. Medan fötterna får nytt liv i fotbadet, kan du passa på att lägga en ansiktsmask. Med en effektiv mask tillför du både vitaminer och näringsämnen, samtidigt som du avlägsnar föroreningar och döda hudceller. Köper du en färdig mask, har du en bruksanvisning som du bara behöver följa, för att få ett lyckat resultat.  Applicera masken på ansiktet och njut av att både fötter och ansiktet revitaliseras.  Med din favoritmusik i bakgrunden, blir det knappast skönare.

Du hittar flera av produkterna för din hemmakväll på https://www.satana.se/ Här kan du även få tag på komplett manikyr- och pedikyr-set, så att du efter fotbadet kan ge fötterna en ordentlig behandling där du tar bort döda hudceller och filar till dem, innan du masserar dina fötter med en skön kräm. Med manikyr-setet tar du sedan hand om naglarna på dina händer. Filar till dem, masserar nagelbanden och lägger på lack i din favoritfärg.

Efter en sådan här helkväll känner man sig verkligen som en ny människa som är redo att möta morgondagens vardag, full av energi.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *