Trygga och smarta hem

Med modern automatik kan vi göra våra hem smartare och tryggare. Det finns många spännande produkter på marknaden som kan underlätta vardagen. De gör det snabbare och lättare att slå på belysningen, täcka fönstren och känna till när någon rör sig i eller utanför ditt hem. Det finns även prylar som bidrar med vardagslyx som självgående dammsugare och väckarklockor som kokar morgonkaffet åt dig. Påbörja förvandlingen till ett smart hem med följande installationer från Somfy.

Persienner och jalusier

Motoriserade jalusier och persienner har blivit ett populärt element i många moderna hem, eftersom de kan öppnas eller stängas snabbt och behändigt. Välj hur mycket solljus du vill ha med några knapptryck. De fungerar utmärkt för att isolera bostaden för att kontrollera värmen samt för att stänga ut ljud. Högkvalitativa jalusier kan användas som inbrottsskydd, eftersom de inte kan öppnas utifrån. Somfy.se erbjuder persienner och jalusier som kan anpassas till ditt hem. De kan även kopplas till din smartphone, så att du kan öppna och stänga dem med mobilen.

Larm och övervakning

På Somfy hittar du även lättanvända larm och övervakningssystem för en ökad trygghetskänsla. De flesta moderna kameror kan kopplas till din mobil, så att du lätt kan se vem som ringer på dörren eller rör sig runt din bostad oavsett om du är hemma eller inte. Många larm fungerar med hjälp av rörelsesensorer som kan förvarna dig så fort någon rör sig utanför eller innanför din bostad. I många av dem aktiveras en högljudd siren så fort sensorn känner av en rörelse, för att avskräcka eventuella inbrottstjuvar.

Belysning

Automatiserad belysning är inte längre en ovanlig lyx, utan allt fler väljer att styra ljuset med en eller flera fjärrkontroller eller en app i mobilen. Du kan även ställa in när belysningen ska tändas på morgonen eller släckas på kvällen. Behändigt!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *