Var ska du fira jul?

Funderar du på att åka bort över julen? Visst kan man åka söderut och njuta av solen, men man kan också åka norrut, eller österut, eller tom. västerut. Det behöver inte vara tropisk jul bara för att man känner att man vill fira en egen jul, långt bort från all stress.

Ni kan hyra en stuga i Norge i en vecka och njuta av stillheten. Det finns ingen som säger att man måste stressa ut i pisten. Det går alldeles utmärkt att stanna inne vid brasan. Ta med lite julpynt hemifrån och låt stjärnan lysa inbjudande i fönstret. Ett par röda kulor vid eldstaden, en stake med miljövänliga led-ljus och lite av mormors goda glögg. Ta med ett par böcker och skäm bort er med den där lugna och mysiga julen ni drömt om.

Varma kläder

Det kan vara kallt på fjället och även om inte ni ska åka skidor, eller ut på timlånga vandringsstråk, kan det vara bra att packa varmt. Det kan vara ylleunderkläder, eller flanellskjortan. Eftersom det är jul kanske man ska fundera lite extra. Istället för finskjortan kan det kännas aktuellt med en varm och mysig jultröja. Det finns i flera varianter, både för henne och honom. Om ni vill ha likadana tröjor eller hellre väljer något mera personligt, spelar inte så stor roll. Det går att få tag på jultröjor i de flesta varianterna på jul-troja.se

Kanske ni beslutat er för att det är resan som är klappen i år. Ni ger varandra tiden och lugnet, och njuter av den mat ni själva valt. En jultröja kan både vara med i bagaget och vara inslagen som en kul klapp. Det här är er jul och ni gör det som passar er bäst.

Glöm inte några par sköna raggsockar. De fulländar mysighetsnivån, och får det varma teet att verka ännu godare.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *